Wie date met onze volleybalclub?

Op zoek naar een leuke volleybalcompetitie voor jouw club? De ideale match vind je bij de volleybalcompetitie van Sporta! Al tientallen jaren bezorgen we volleybalclubs de leukste dates... euhm wedstrijden.

Club in de kijker

De Driemtiem Tienen

Net als De Driemtiem Tienen volleyballen in een vriendschappelijke competitie?
Achteraf plezier maken met de tegenstander, maar tijdens de match smashen voor winst? Laat je overtuigen.

Wil je meer weten over deze fantastische competitie?
Aarzel niet en mail vandaag nog naar volleybal@sporta.be en vraag meer informatie.


5 X waarom De Driemtiem op volleydate gaat

1. Spelen met/tegen vrienden

Natuurlijk beschouw jij je team als één grote vriendengroep. De sfeer zit altijd goed. En de tegenstander?... Die is tijdens de match concurrentie, maar na de wedstrijd? Dan klinken we gewoon samen op een gezellige wedstrijd. De ideale date dus!


2. Foute passen geven mag

Elk team is welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Natuurlijk is het fijner als je met gelijkwaardige tegenstanders kan "daten". Daarom deelt Sporta de teams in per niveau. Zo beleeft iedereen maximaal volleybalplezier... ook als er eens iemand een foute pas geeft.

"Sporten in een ploeg is altijd leuker. En als je dan nog kan spelen met vrienden dat maakt het nog plezanter."

- Krista Peers (De Driemtiem Tienen)

3. Niet te ver rijden om te smashen

Omdat een smashke hier of een smashke daar niet te veel tijd hoeft te kosten, wordt de Sporta-competitie ingedeeld per provincie. Zo moet je nooit heel ver rijden. Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg zijn op zoek naar nieuwe volleybalteams. Daagt jouw club ons uit?


4. Relax sfeertje

Wanneer je in de Sporta-competitie op date gaat met je volleybalploeg, gebeurt dat in een 100% relaxte sfeer. Zowel bij de spelers, als trainers, als clubbestuurders. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en iedereen is bereidwillig om ergens mee te helpen. Geen stress dus.


5. Krijg een cadeautje

Wanneer je club inschrijft bij de volleybal-competitie van Sporta, krijgt je club een leuk welkomstgeschenk. Benieuwd? Je krijgt - naast leuke volleybaldates natuurlijk -  een matchbal cadeau!

Hoor het van ander teams


> 5000 leden

 

200 ploegen

 

3 provincies